JELSZAVAKKAL KAPCSOLATOS ÜGYINTÉZÉS

EPTK jelszóigénylés

Amennyiben elfelejtette jelszavát az EPTK felülethez, úgy a bejelentkező felületen mindösszesen az ablak alján elhelyezkedő „Elfelejtett jelszó” linkre szükséges kattintani. A regisztrációs email cím és az azonosító kód beírása után a rendszer egy email üzenetet küld a felhasználó számára, melyben tájékoztatja a további teendőkről.

EMIR PályTáj (Pályázati e-ügyintézés) jelszóigénylés

Kérjük, amennyiben az Egységes Monitoring Információs Rendszer (EMIR) Pályázó tájékoztató felületét kívánja használni, hogy ellenőrizhesse pályázatának nyilvántartott adatait, valamint nyomon követhesse benyújtott pályázata elbírálásának lépéseit, de nem találja jelszavát vagy újat szeretne igényelni, kérjük az alábbi lehetőségek között válasszon:

EMIR PályTáj elektronikus ügyintézés

Új jelszó igénylés elektronikusan: felhívjuk figyelmét, hogy a jelszó elektronikus igénylésekor a „Hivatalos képviselő e-mail címe” mezőbe írt e-mail címnek pontosan meg kell egyeznie az EMIR rendszerben szereplő képviselő/képviselők e-mail címével. Amennyiben a megadott e-mail cím megegyezik a hivatalos képviselő/képviselők egyik e-mail címével, akkor a rendszer a kapcsolattartó e-mail címére megküld egy e-mail értesítést. A levélben található linkre kattintva a projekt jelszómódosító felülete érhető el. Figyelem! A link a jelszó igényléstől számítva maximum 2 óráig érvényes és egyszer használható fel. Az ideiglenes linket tartalmazó e-mail kiküldésével egy időben tájékoztató üzenetet küld a rendszer a hivatalos képviselő/képviselők e-mail címére.

Jelszócsere elektronikusan: a Jelszócsere funkcióban adódik lehetősége a pályázónak megváltoztatni jelszavát. Kérjük, a jelszó megváltoztatásánál ügyeljen arra, hogy:

  • az új jelszó legalább 10, legfeljebb 64 karakter lehet;
  • az új jelszó nem hasonlíthat a beosztott e-mail címére, nevére illetve ezek részleteire;
  • az új jelszónak tartalmaznia kell kis és nagybetűt is A-tól Z-ig, ékezet nélkül;
  • az új jelszónak tartalmaznia kell legalább egy szám karaktert, 0-tól 9-ig.

Az EMIR PályTáj (Pályázati e-ügyintézés) elérhetősége: http://emir.nfu.hu/main/.

EMIR PályTáj papíralapú ügyintézés

A jelszóigénylő lapot cégszerűen aláírva juttassa el számunkra (faxon, elektronikus úton vagy postai úton)!

Pályázati e-ügyintézés (EMIR Pályázó Tájékoztató felülete) jelszóigénylő lap

Gazdaságfejlesztési programok ügyfélszolgálatának elérhetőségei:

Telefonszám Telefon: +36 1 896 6666
Fax Fax: +36 1 465 8503
Cím Személyes Ügyfélszolgálat: 1139 Budapest, Váci út 83., Center Point 2. irodaház fszt.
E-mail E-mail cím: gazdasagfejlesztes@pm.gov.hu