RENDEZVÉNYEK

Versenyképességi Programok hagyományos éves konferenciájára 2017
2017 május 18., csütörtök

A Nemzetgazdasági Minisztérium Gazdaságfejlesztési Programok Végrehajtásáért Felelős Helyettes Államtitkársága az Európai Bizottsággal együttműködve idén tizenkettedik alkalommal szervezi meg éves közös nemzetközi konferenciáját.


A konferencia célja a versenyképességi operatív programok tervezésének és előrehaladásának megvitatása, az intézményrendszerek áttekintése, valamint a tagállamok, a közép- és kelet-európai országok és az Európai Bizottság képviselői számára közös fórum biztosítása.

A konferencia Budapesten kerül megrendezésre, 2017. május 18-19-én.

A rendezvényre minisztériumok, irányító hatóságok, közreműködő szervezetek képviselői érkeznek, többek között Ausztriából, Bulgáriából, Csehországból, Horvátországból, Lengyelországból, Litvániából, Németországból, Romániából, Szlovákiából és Magyarországról, hogy megosszák egymással tapasztalataikat nemzetközi szinten is. A meghívott vendégek között szerepelnek az Európai Bizottság tisztviselői is.

A konferencia minden érdeklődő számára nyitott. Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyre a rendezvényt megelőző hetekben lesz lehetőség honlapunkon keresztül.

Az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, melyre 2017. április 13. és május 05. között van lehetőség honlapunkon keresztül.

A rendezvény weboldalát az alábbi linken érik el: http://gfpconf.gov.hu/en


⇦ VISSZA