RENDEZVÉNYEK

Clusters in Europe IV. nemzetközi klaszter konferencia
2017 november 30., csütörtök

A Nemzetgazdasági Minisztérium immáron negyedik alkalommal rendezi meg a Clusters in Europe IV. nemzetközi klaszter konferenciát 2017. november 30. és december 1. között Budapesten.

A konferencia célja, hogy visszatekintést adjon az európai klaszterkezdeményezés elmúlt több mint húsz évéről. Európa különböző országaiban, régióiban, melyek voltak a főbb kiváltó okok, amelyek életre hívták a hálózati gondolkodást, különös tekintettel a Közép-európai térség országaira. Melyek a főbb tanulságok, tapasztalatok és országok közötti különbözőségek, amelyek meghatározzák napjaink klaszterpolitikáját? Emellett a jövőbe tekintve megpróbálunk választ keresni arra a kérdésre, hogy melyek lehetnek a hálózatosodás jövőbeli sikertényezői, mi az emberi tényező szerepe a sikeres hálózatok mögött, valamint, hogy mi lehet a klaszterpolitika jövője a 2020 utáni időszakban!


A konferencia nagyszerű alkalmat biztosít Európa különböző országaiból érkező kormányzati és regionális döntéshozóknak, klaszterfejlesztéssel foglalkozó szakembereknek, hogy tapasztalatokat, illetve jó gyakorlatokat cseréljenek klaszterpolitikákat érintő kérdésekről. A Nemzetgazdasági Minisztérium legalább 200 résztvevőt vár szerte Európából.A konferencia előadásai és szekcióbeszélgetései az alábbi témákat helyezik a középpontba: A rendezvény weboldalát az alábbi linken érik el: http://gfpconf.gov.hu/en


⇦ VISSZA